Türkiye ve Dünyadan Giyim ve Moda hakkında en son trendler. Ünlü modacıların ve Markaların en son kreasyonları ve daha fazlası için giyimvemoda.com

2021 İlkbahar Yaz Trendleri

2021 İlkbahar Yaz Trendleri

“ 2021 ilkbahar yaz sezonunda öne çıkan trendleri, en çok hangi aksesuar ve kıyafetleri göreceğiz inceleyelim... ”

Bakalım 2021 ilkbahar yaz sezonunda neler göreceğiz sokaklarda ve mağazalarda?

Bu ilkbahar yaz sezonu için gördüğümüz en yaratıcı, güzel ve önemli trendlere göz attık sizler için ve bu sezon nasıl giyineceğimizi, en çok nelerin öne çıkacağını dünyanın önemli tasarımcılarının koleksiyonlarından derleyerek başlıklar halinde hazırladık.

Siyah yüz maskeleri

Bu şık siyah yüz maskeleri giydiğiniz hemen hemen tüm kıyafetlere uyar ve burnunuz ve ağzınız için mükemmel koruma sağlar. Daha kolay nefes almak için ince bir kumaş tercih edebilir veya kendinizi süslü hissediyorsanız süslemeli bir kumaş seçebilirsiniz.

Püsküllü/saçaklı çantalar

Bu yaz sezonun gördüğümüz en büyük trendlerinden  birisi de çantalardaki saçaklar.  Saçakların kumaşın yakınında sallanması kombininize hareket katacak ve yazın enerjisini de çok güzel yansıtacaktır.

Pastel Tonları

Bu yıl hakim olmaya devam eden bir diğer trend ise pastel tonlar. Bu renkler yaz için mükemmel bir seçenektir ve çok çeşitli cilt tonlarına da uygundur.

Delikler

Çok abartı olmamak kaydıyla minik deliklerle biraz ten göstermek  aylarca kapalı kış giyim kıyafetleri giydikten sonra bir zorunluluk gibi geliyor yaz sezonunda. Bu nedenle tasarımcılar balıkçı yakalarından bodysuitlere ve tulumlara kadar, tenleri en beklenmedik şekillerde ortaya çıkarmanın yollarını buldular ve bunu da zarif bir tarzla sundular.

Başörtüler

50'li ve 60'lı yıllardan ilham alan bu şık moda trendi tekrar geri dönüyor. Başörtüsü saçınızı korurken  aşırıya kaçmadan kıyafetinize de son bir dokunuş katar. Çiçek motifleri veya karmaşık desenler içeren ipeksi bir tasarım arasından seçim yapın veya cesur renkler ve blok harflerle sade tutun. Bu zarif aksesuar bizlere Grace Kelly zarafetini de anımsatıyor.

Büyük vatkalı  büyük beden ceketler

80'lerden esinlenilmiş büyük boy erkek blazer ceketlerle ultra modern bir tarz oluşturabilirsiniz. Bu  trende uyan renkler toz mavisi, kömür ve nötrlerdir.

Beyazlar

Yaz sezonunun her zaman en favori rengidir beyaz. Pantolandan gömleğe, eteklerden, şortlara, ayakkabılardan diğer aksesuarlara kadar her parçada gördüğümüz ve daima göreceğimiz zamanı geçmeyen bir trend.

Geniş paçalı pantolonlar

Yaz sezonunun rahat kumaş pantolonları. Kısa üstlerle ve büstiyerlerle kombinlendiğinde hem şık hem de rahatlar. Desenleri ve hoş dokunuşlu kumaşlardan tasarlanması da bir başka güzelliği.

Sarı  çantalar

Bu sezon sarı çantalar pistleri ve sokakları ele geçirecek gibi. Zevkinize uygun seçebileceğiniz yaz kıyafetleriyle  yaza uygun bu çantaları kombinleyebilirsiniz. Tabi sarı renge uyumlu renklerdeki kıyafetleri tercih etmenizi öneririz. Riske girmem diyorsanız siyah ve beyaz kıyafetler her zaman kurtarıcıdır.

Etnik desenli kabanlar

Bu güzel ve etnik desenli paltoları bahar aylarında tercih edebilirsiniz. Bu trendi uygulamak oldukça kolaydır ve her vücut tipinde harika görünür. Nötr renklerdeki düz renkli kıyafetlerle desenli kabanlar oldukça zarif görünecektir.

Beyaz uzun çizmeler

Bu klasik gogo dansçılarından ilham alan çizmelerle 60'lara geri dönüş yapabilirsiniz.  İlhamını yüzyılın ortasındaki Gençlik Devrimi'nden alan bu Nancy Sinatra onaylı görünümü desenli bir mini elbise, etekle ya da taytla da tercih ederek tamamlayablirsiniz.

Sarı ve devetüyü rengi

Sarı ve deve rengi stiliyle nötr tutun - 70'lerden gelen trend ciddi bir ivme kazanıyor. Bu tonları karıştırmak ve eşleştirmek, giymeyi tercih ettiğiniz kıyafetler ne olursa olsun, takımlarınıza boyut ve derinlik katar.

Mavi  aksesuarlar

Kombininizi modernleştirmek için tek renkli kıyafetinize bir miktar mavi ekleyip kombininizi canlandırabilirsiniz. Tüm nötr renklerle bu güzel canlı mavi aksesuarşarı tercih edebilir mavinin parlak tonunun nötr renkler arasında öne çıkarabilirsiniz.  

Fantezi Çiçekler

Yeni başlangıçları simgeleyen çiçekler ilkbahara ve yaza da en çok yakışan desenleridir. Renkli görünümünün ötesinde güzelliği ve enerjisi de bambaşkadır.

Tüyler

Tasarımcılar bu sezon tüylere de oldukça yer verdi. Farklı moda parçalarında minik detaylar ya da öne çıkan detay olarak  tüyleri görüyoruz.

Braletler ve büstiyerler

Yaz sezonunda çokça tercih edilen büstiyerleri gerek pantolonlarla gerek etelerle çok tercih ederiz. Özellikle yaz mekanlarının en favori parçalarıdır.

Transparanlar

Sıcak ayların seksi parçaları… Gerek üstlerde gerekse elbiselerde sıkça karşılaştığımız bu görüntüler bu sezonda gözlerden kaçmayacak gibi…

Monokrom görünümler

En bilindik tanımıyla monokrom modası tek renk kıyafetlerin kombinlenmesiyle oluşan moda akımına verilen bir isimdir. Bunun yanı sıra siyah üzerine beyaz çizgi, puantiye ya da kare desenleri kombinlemekte monokrom tarz olarak biliniyor. Bu sezon monokrom tarzı da bolca göreceğiz.

Klasik, düğmeli gömlekler

Yaz sezonunun en salaş ve rahat parçalarını es geçmeyelim. Herkese hitap eden en rahat parçalardan birisi. Vazgeçmek pek mümkün değil çünkü zamansız bir moda!

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Paylaş

Yorum Yazın