Türkiye ve Dünyadan Giyim ve Moda hakkında en son trendler. Ünlü modacıların ve Markaların en son kreasyonları ve daha fazlası için giyimvemoda.com

2020 İlkbahar Yaz Trendleri

2020 İlkbahar Yaz Trendleri

“ Disko yakalar, tığ işi elbiseler ve grafik desenler ve 60'ların baskıları, 70lerin parçaları, kuş tüyleri, kısa şortlar, bermudalar, cesur neonlar ve çok daha fazlası ile geçmiş yıllardan günümüze aktarılan trendlerle... ”

2020 İlkbahar yaz sezonunda bizi bekleyen trendleri öğrenmeden önce 2020 ilkbahar yaz moda renklerineler öğrenebilirsiniz ;)

01-yelek-trendi_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Yelekler: Burberry ve Etro ve Louis Vuitton'da görebileceğiniz modellerle yaz sezonunda yelekler çok popüler.

tropikal-desenler_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Tropikal desenler:Tropikal yapraklar, Dolce & Gabbana, Fendi, Marni ve Valentino'da filizleniyor ve yaz çiçeklerine yeni bir hayat veriyor.

trenckot_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Trençkotlar: Sonbahar kış sezonunu parçalarından birisi olan trençkotlar 2020 ilkbaharında da kombinlerimize eşlik ediyor.

transparan_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Transparanlar: Yaz sezonu olur da transparansız olur m hiç? İşte transparan elbiseler ve transparan detaylar...

suet_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Süetler: Deriler gibi süetlerin de sokaklarda olacağı bir yaz sezonu bizi bekliyor.

sort_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Şortlar: Deriler, süetler, tüvitler ve metalik şortlarla dolu bir sezon geçireceğiz...

sacaklar_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Saçaklar : Dior ve Dolce & Gabbana'dan saçaklarla çan etekler ve elbiseler lüks giyimin en iyi ifadesi gibi görünüyor.

neon-renkler_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Neon renkler :Tom Ford'dan Christopher John Rogers'a ve Courreges'e kadar en sevdiğiniz tasarımcılardan yazı şenlendirecek neon renkler.

maviler_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Mavi tonlar: Chanel'deki bermuda şortlardan Celine'teki 70'lerin modellerine kadar mavinin her tonunu giyeceğiz.

kesikler_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Kesikler: Bel ve göğüs bölgenizde herhangi bir yerinizi açıkta bırakan kesiklerle gizemli ve çekici görünmeniz için düşünülmüş bir trend.
kat-kat-etekler_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Kat kat etekler: Eteklerin hacimlilerini ve fırfırlarını göreceğiz bu ilkbahar yaz sezonunda...

kus-turleri_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Kuş tüyleri: Valentino, Attico ve daha fazlasından cesur tüylü frocks ve üstler.

70ler-modasi_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

70ler modası: Moda tekrardan ibaret dedikleri ne kadar da doğru. İşte vazgeçemediğimiz 70li yılların detayları ve 70ler modası...

bermuda_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Bermuda: Klasik takım elbise üzerinde fark yaratan Bottega Veneta'dan Chloe'ye Givenchy'ye kadar birçok tasarımcı ilkbahar için bermuda tasarladılar.

sivri-yakalar_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Disko yakalar:Lanvin, Ferragamo, JW Anderson modellerinde ceketler ve düğmeler üzerine modernize edilmiş 70ler modasınıın sivri yakaları oldukça dikkat çekici.

straplez-ustler_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Straplez üstler: Yaz sezonu dediğimizde tabiiki görmeye alışık olduğumuz modeller. İngilizce olarak "tube top" olarakta geçen straplez üstler bu yaz eteklerle daha çok giyilebilir gibi.

gomlekler_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Gömlekler: Gömlek severler için mutlu günler önümüzdeki ilkbahar yaz sezonunda. Çeşit çeşit gömlekler çok moda olacak.

sutyen-ustler_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Sütyen çılgınlığı:Kesik üstlerin ardından sütyenler çıktı bu sefer sahneye. Blazer ceketlerle kombinleyebileceğiniz sütyenler yenive cesur bir tarz. Bunun yanı sıra bikini üstü, korse gibi tarzlardaki sütyenimsi parçaları yüksek belli birçok parçayla kombinleyebilirsiniz. (Oldukça cesur bir trend bizim toplumumuz için! )

-etek-elbiseler_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Etek Elbiseler:Yeni nesil etek elbiselerin odak noktası omuz detayları. Düşük omuzlar, yüksek omuzlar, A kesim etekler ve çeşitli işlemeler...  

orgu-trendi_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Tığ işi detaylar:Büyükannelerimizin el yapımı tığ işleri özel bir dokunuşla modernize edilerek ultra kadınsı elbiselere, üstlere ve geceliklere dönüşmüş. Yaratıcı ve etnik bir trend...

deriler_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Deriler: Sonbahar ve kış için kesinlikle doğru bir seçenek olabilir ancak ilkbahar yaz için düşündürücü diyebilirsiniz. Ancak deriler 2020 baharında New York'tan Paris'e neredeyse her defilede - Coach 1941 ve Bottega Veneta'daki renkli ceketlerden Marni ve Alexander McQueen'deki eteklere ve pantolonlara kadar görüldü.

puantiyeler_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Puantiyeler: Tasarımcılar, nostaljik bir desen olan puantiyelerden bir türlü vazgeçemiyor. Dries Van Noten ve Christian Lacroix, Balmain den puantiyeli modeller...

-gupurler_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Dantel ve güpür detaylar: Beyaz bu yaz oldukça ön planda ancak danteller, güpürler ve fisto farkıyla...

beyaz-detaylar_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Beyazlar: Yaz denilince sahnede öncelik beyazlarındır. Bu yaz sezonunda da beyazlara harika detaylar eklenmiş...

-jartiyerler_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Jartiyerler: Geleneksel olarak kadın çoraplarını tutmak için kullanılan jartiyerler, sezon boyunca birçok kıyafette detay olarak karşılaşacabileceğiniz bir trend olarak çıkıyor karşımıza.-60li-yillar-desenleri_2020-ilkbahar-yaz-trendleri.

60'ların desenleri:'60'ların ve' 70'lerin retro baskıları yine sahnede. Christopher Kane, bahar kıyafetleri şeklinde desenler seçerken, Etro ve Alberta Ferretti daha bohem desenleri tercih etmiş.

katmanlar_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Katmanlar: Hacimli, dramatik, güzel ve katmanlı elbiseler. Oscar de la Renta, Preen, McQueen ve Dior dan harika modeller... 

renk-bloklama_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Renk bloklama:Canlı bir renk kombininizi patlatabilir. 2020 ilkbahar yaz sezonunda mavilerin, yeşillerin ve kırmızıların birleşiminden harikalar yaratabilirsiniz.

-turuncular_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Turuncu: Tıpkı nane yeşili gibi canlı turuncu da önümüzdeki sezonun trend renklerinden.

-yesilin-her-tonu_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Yeşilin her tonu: Bu ilkbahar yaz sezonunda yeşil rengine doyacağız desek tam yerinde olur. Nane yeşili, asker yeşili, canlı yeşil tonları ve metalik yeşiller...

hacimli-katmanli-elbiseler_2020-ilkbahar-yaz-trendleri

Hacimli elbiseler: Elbiseler genişliyor ve kat kat oluyor bu yaz sezonunda. Rahat ve zengin modellerle ve farklı renk tonlarıyla  dolu cıvıl cıvıl bir yaz... 

2020-ilkbahar yaz trendleri - pembelerPembeler: Yaz denince sıcak renk tonları öne çıkar. Sıcağın en güzel tonlarından birisi de pembelerden oluşuyor. Özellikle mercan pembesi olmakla birlikte farklı tonlarda pembeler göreceğimiz bir sezon bizi bekliyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Paylaş

Yorum Yazın