Türkiye ve Dünyadan Giyim ve Moda hakkında en son trendler. Ünlü modacıların ve Markaların en son kreasyonları ve daha fazlası için giyimvemoda.com

Parka Nedir?

Parka Nedir?

“ Bayan parka modelleri, bayan parka mont, parka ceket, parka modelleri, parka ne demek ve parka modelleri hakkında detaylı bilgi ve resimli örnekler... ”

Sözlük anlamı olarak; askerlerin açık havadaki eğitim ve manevra sırasında kaput yerine giydiği, soğuğa karşı koruyucu özellikte ve değişik bir biçimde olan bir üstlük. Diğer anlamı ise; genellikle gençlerin giydiği, bu üstlüğe benzer biçimde yapılmış üstlük.

Çok soğuk havalarda giyilen kalın ve kaba yapılı bir ceket türüdür parka. Boynu ve başı kapatarak dizlerin üzerine doğru hafifçe uzanan bir modeldir. Karlı ve çok soğuk havalarda sizi sıcacık sarıp sarmalayarak soğuğun veya rüzgarın etkilerinden koruyan çok gösterişli olmayan, biraz spor biraz da salaş bir tarza sahip soğuk hava kıyafetidir diyebiliriz parkalar için.

Genellikle askeri yeşil, lacivert ve siyah gibi renklerde ağırlıklı olarak görsekte farklı renklerde de çok güzel parka modelleri var. Örneğin resimde de gördüğünüz gibi kot parkalar, açık yeşil parkalar, sarı tonlarda parkalar, turuncu ve kırmızı parkalar, pembe parkalar, bordo ve kahvetonlarında parkalar gibi...

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Paylaş

Yorum Yazın