Türkiye ve Dünyadan Giyim ve Moda hakkında en son trendler. Ünlü modacıların ve Markaların en son kreasyonları ve daha fazlası için giyimvemoda.com

Küçük Ayaklı Kadınlar İçin Ayakkabı

Küçük Ayaklı Kadınlar İçin Ayakkabı

“ Küçük ayakları olan ve istediği tarzda bir ayakkabı giymek isteyen kadınların bu konuda tercihlerini değiştirmeleri gerekmez. ”

Kadınların ayaklarını beğenmesi, ideal ölçü aralığında bulması giydikleri ayakkabıların seçilmesinde en önemli faktörlerdir. Küçük ayakları olan ve istediği tarzda bir ayakkabı giymek isteyen kadınların bu konuda tercihlerini değiştirmeleri gerekmez. Çünkü her konuda olduğu gibi ayaklar konusunda da küçük ayaklı kadınların dikkate alması gereken detaylar bulunur.

Bunlara uyulduğunda kolaylıkla stilinizi yansıtan ayakkabı modelleri arasından birisini seçmeniz ve kullanmanız mümkündür. En ideal olarak adlandırılan 36 numara ayakların daha küçük olanlarını kullanmak durumunda kalanların ayaklarının biraz küçük olduğunu söylemek gerekir.

Özel Ayakkabı Tercihleri

Ayak numaralarına göre seçimlerde bulunamayan kadınların beğendikleri ayakkabıları özel şekilde tasarlayan yerlerden almaları bir seçenek olabilir. Kalıplarına göre yapılan ayakkabılar hem ayakları rahatsız etmeyecek hem de istenen numarada olacaktır.

Bu durum sonucunda:

  • İstediğiniz ayakkabının küçük numarasını bulma imkanınız daralır,
  • Daha çok maliyet ortaya çıkabilir,
  • Tarzınızı yansıtan seçenekler bulmak zorlaşabilir.

Bunun için özel tasarım ayakkabı seçeneklerini genel olarak özel günler için düşünmek her zaman daha mantıklıdır.

Ayaklarınızın Daha Büyük Görünmesini Sağlamak

Ayaklarınızın olduğundan daha büyük görünmesini sağlamak ciddi anlamda dikkat edilmediğinde farklı sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir. Minyon veya küçük yapıda olan kadınların ayaklarını büyük gösterme çabaları orantısız bir vücut elde edilmesine neden olacağından dikkatli davranmak önemlidir. Ayaklarınızı büyük kalıpları olan ayakkabılarla spor hava eşliğinde biraz daha kalıplı göstermek daha iyi bir fikirdir.

Küçük Ayakların Ayakkabı Avantajı

Ayakkabı numaralarının kalıplara sokularak daha küçük görünmesi mümkün olur. Küçük ayakkabılar ve ayaklar ayaklarınızın daha zarif görünmesine neden olur. Ön kısmı daha uzun, modelleri önden arkaya doğru olan ve kalıp konusunda yanılmalara sebep olmayan ayakkabılar seçmek daha doğrudur.

Ayaklarınızın Küçük Olmasını Avantaja Çevirmek

Ayaklarınızın küçük olması modelleri beğendikten sonra çeşitli yollar ile daha küçük hale getirmeniz sayesinde ortadan kalkacaktır. Bileklerinizin zarifliğini, ayaklarınızın narin yapısını ortaya koyacak sandaletler de seçilebilir. Bileklerinize halhal eklemek ve daha kalın bir algı yaratmak da ayakkabınız ile bütünleşmenize olanak tanıyacağından küçük ayrıntılar bile atlanmamalıdır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Paylaş

Yorum Yazın