Türkiye ve Dünyadan Giyim ve Moda hakkında en son trendler. Ünlü modacıların ve Markaların en son kreasyonları ve daha fazlası için giyimvemoda.com

Kalıcı Göğüs Büyüten Teknolojik Sütyen

Kalıcı Göğüs Büyüten Teknolojik Sütyen

“ Ameliyat olmadan göğüslerinizi büyütmek ve bunun kalıcı olmasını ister misiniz? ”

İdeal ölçü arayışları içerisinde küçük göğüslere sahip olmak dezavantaj ve sorun şeklinde görülebilmektedir. Telafisi için de destekli sütyen modelleri veya iki beden büyük gösteren sütyen kullanmak, göğüs makyajı ya da askı ayarlarıyla oynamak gibi günü kurtaran geçici çözümler üretilmektedir. Kalıcı çözüm yolu, yakın tarihe kadar tek seçenek olan tıbbi müdahele ile göğüs büyütme ameliyatı olmaktan geçiyordu. Ama artık teknoloji, yukarıda belirttiğimiz taktik ve operasyonların hepsine son verecek olan yeni bir icatla karşımıza çıkmış bulunmakta.

Bu yazımızda sizlere haftada 3 kez, günde 5 dakika kullanıldığında 3,5-4 cm civarı yani 1 cup göğüs büyüten E Bra adındaki sütyeni tanıtacağız. İnsanlığa hizmet eden tüm icatların bir ihtiyaç sonucunda ortaya çıkması gibi E Bra da bir ihtiyaç sonrası ortaya çıkmış. Genç bir mühendis olan Milan Miliç adında Sırbistanlı mucit, Jelena Sabiç isimli kız arkadaşının göğüslerinin çok küçük olması ve bunu sorun haline getirerek ameliyat olmaktan da korkması nedeniyle başladığı çalışmalar sonucunda ilk prototipini ortaya çıkartmış ve kız arkadaşında yaptıkları denemeler sonucunda 2-3 aylık bir süreç beklentisindeyken şaşkınlık verici kısa bir süre içerisinde icadının işe yaradığını görerek ürünün seri üretimi ve modelin geliştirilmesi için çalışmalara başlamış.

2012 Yılında sütyeni ilk denemeye başlayan Sabiç, sütyeni 5 yılda 7 seans kullanarak göğüslerinin A cup ölçüsünden D cup ölçüsüne geçtiğine ve ayrıca göğüslerinin daha yuvarlak ve yukarıya doğru kalkmasına da tanık oluyor. Tüm bu gelişmelerden sonra ürünün patentini alan Miliç Amerika, Avrupa ve Çin'de 14 kadınla doktorların kontolünde yapmış oldukları testler sonucunda tüm kadınlarda 3,5-4 cm civarı yani yaklaşık 1 cup büyüklüğünde değişiklik sağlandığı görülüyor. Milan'ın açıklamasına göre sütyenin arkasındaki teknoloji: Masajla aynı prensipte fakat çok daha hızlı çalışan bir titreşim sisteminin kan dolaşımını artırarak göğüsleri büyütme etkisi göstemesi olduğunu ve talimatlara uygun kullanılması sonucunda büyütme garantisi olduğunu söylüyor. Kullanıcıların ortak görüşleri de; başlangıçta inanmadıkları ve sonuca çok şaşırdıkları, kullanımla ilgili birazcık kaşıntı yapması ama 5 dakikalık kısa bir süre için bu durumun sorun teşkil etmemesi konularında birleşiyor.

Sütyenle 14 kişiyle yapılan testler sonucunda hiçbir olumsuz etki görülmediği ve her bir testin büyüme sonucu göstererek başarılı sonuçlandığı hatta sütyenin simetri sorunu ve diğerinden daha küçük göğüs durumlarında tek taraflı çalıştırılması sonucunda simetri sorunu ve göğüs ölçüleri arasındaki eşitliğin de yakalandığı gözlemlenmiş. Geçen süreç içerisinde icadını teknolojik olarak en optimal hale getiren Miliç, başlangıçta kendi oluşturduğu web sitesinden ürünlerini satışa sunmaya başlamış ancak gelen talepler doğrultusunda seri üretim için Çin'den Tang You Industrial isimli şirketle sözleşme imzalayor. Artık üretim ve satış faaliyetleri bu firma tarafından sağlanacak.

Şu anda herhangi bir kanalla satışa sunulmayan ürünler, konudan haberdar olan ve çözüm bekleyen küçük göğüslü kadınlarca sabırsızlıkla beklenmeye başladı bile. Ülkemizdeki iç giyim kuruluşlarıyla konuyla ilgili yaptığımız görüşmeler sonucunda, Erobee Fantazi İç Giyim isimli kuruluş tarafından olayın yakından takip edildiği ve satışa sunulmaya başlandığında en kısa süre içerisinde bu ürünlerin Erobee vitrinlerinde yerini alacağı bilgisi verildi. E ne yapalım? Bizler de sabırsızlıkla bekliyoruz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Paylaş

Yorum Yazın