Türkiye ve Dünyadan Giyim ve Moda hakkında en son trendler. Ünlü modacıların ve Markaların en son kreasyonları ve daha fazlası için giyimvemoda.com

Bebek Mavisi Nasıl Kombinlenir?

Bebek Mavisi Nasıl Kombinlenir?

“ Bebek Mavisi Nasıl Giyilir, Bebek mavisi hangi renklerle kombinlenir, mavi renk nasıl kombinlenir, buz mavisi kıyafetleri nasıl giymeliyiz, bebe mavisi kombinler, bebek mavisi ile uyumlu renkler... ”

Bebek Mavisi Nasıl Bir Renktir?

Tatlı ve sakin, huzur veren, özgür hissettiren "bebek mavisi" tonu için söylenecek çok, önerecek çok kombin var elbette. Bu güzel mavi tonu pek çok renkle de uyumludur. Ana renklerle ya da canlı renklerle rahatlıkla kombinleyebileceğiniz bebek mavisinin en çok uyum sağladığı başlıca renkler şunlardır :

 

Siyah ve beyaz gibi ana renkler her zaman her rengin tonuyla iyi durur. Bebek mavisi ile de oldukça şık görünüyor.

Mavinin yanına en çok yakışan renklerden biri de pudra pembesidir. 

Bahar ve yaz ayları için bej veya beyaz rengini bebek mavisi ile kombinleyebilirsiniz. 

Mavinin sakinliğini kırmızı ve turuncunun ateş canlılığı ile hareketlendirmek daha dikkat çekici olacaktır.

Sizi oldukça cool ve trend bir görünüme kavuşturacak olan camel/taba rengi de bebek mavisiyle oldukça güzel görünür.

Tüm parçalarınız mavi ve tonları da olabilir. Yani ton sür ton da yapabilirsiniz. Örneğin altınızda koyu maviler kullanırken üst kısmınızda bebek mavisi tercih edebilirsiniz.

Jean parçaların yakışmadığı kombin de yoktur. Özellikle mavinin en tatlı tonu bebek mavisi ile oldukça şık kombinler yapabilirsiniz. Bu tür kombinler de ton sür ton olarak değerlendirilmekte.

Zıt renklerle kombinleyeceğiniz bebek mavisi de modanın en tercih edilen tarzlarından birisi. Turuncu ve mor renkleri gibi. Dikkat etmeniz gereken sadece bir tane zıt ton kullanmanız gerektiği. 

Ayrıca renkli desenlere sahip t-shirtlerin altına bebek mavisi pantolonlar ve beyaz ayakkabılar tercih edilebilir.

Giyimin yanı sıra bebek mavisini aksesuarlarda da tercih edebilirsiniz. Özelikle büyük mavi renkli takılar, bebek mavisi fular veya tokalar, bandanalar, saç aksesuarları, ayakkabılar, çantalar, bileklikler...vs

Ya da sadece düz sade bir elbiseyi de tercih edebilirsiniz bebe mavisi için... Hepsi ayrı ayrı güzel ve seçim sizin ;)

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Paylaş

Yorum Yazın