Türkiye ve Dünyadan Giyim ve Moda hakkında en son trendler. Ünlü modacıların ve Markaların en son kreasyonları ve daha fazlası için giyimvemoda.com

Abiye Elbise Topuz Saç Modelleri

Abiye Elbise Topuz Saç Modelleri

“ Abiye elbiseler söz konusu olduğunda saç ve makyaj ile uyumlu olması her zaman daha iyi sonuçlar verecektir. ”

 

Kadınların abiye saç ve topuz modelleri ile bütünlük sağlamak için tarzlarını bilmesi gerekir. Abiyelerin özel günlerde vazgeçilmez oldukları düşünüldüğünde topuzların da aynı oranda önemli olduğu kesindir. Bunun için saç ve makyaj ile uyumlu olması her zaman daha iyi sonuçlar verecek olan abiyelerinizi dikkatli ve kıyafetlerinize uygun olacak şekilde seçmelisiniz.

Klasik, ağır ve olduğunuzdan daha büyük görünmenize neden olacak bir şekilde topuz seçmek abiyenizin var olan güzelliğini de kapatmanıza neden olacağından ayrıntılar üzerinde durmak önerilir.

Abiyelere Klasik Topuzlar

Klasik ve abiyelerden ayrılmaz görünen topuzların tamamına karşı ön yargılı davrananlar olsa da klasik topuzlar her zaman kurtarıcı konumundadır. Kıyafetinizin sade ve şık yapısını tamamlamak adına klasik, dağınık olmayan ve göze batmayan bir topuz seçmek en doğru olandır. Abartıdan uzak durmanız gereken zamanların genel olarak abiyenizin çok dikkat çekici olduğu zamanları unutmamak gerekir.

Spor Abiyelere Dağınık Topuzlar

Spor abiyelere dağınık şekilde eklenen topuzlar daha doğal ve spor bir hava elde edilmesine olanak tanır.

Bu tarz topuzları kullanmak isteyenler için:

  • Spor abiyelerin seçilmesi gerekir,
  • Daha sade ve göze çarpmayan modeller seçilmelidir,
  • Yüzünüzün fazla dolgun olmaması önerilir,

Çünkü topuz yaptırmak istediğiniz abiye ile topuzun tarzı arasında uyum yakalamak önemlidir. Abiyenin stili topuzu belirleyen en önemli faktördür.

Abiyeye Göre Topuz

Seçmiş olduğunuz abiyenin modeline bağlı şekilde topuza yön vermek en doğru olandır. Abiye seçimlerinde straplez seçimlerden yana olanlar saçlarını daha dağınık ve omuzlarına kadar inen şekilde seçebilir. Bu sayede abiyenizle birlikte saçlarınızın güzelliği de ortaya çıkmış olur. Topuzunuzun klasik olması durumunda ise boynunuzu ve omuzlarınızın güzelliğini net çizgilerle ortaya koymak mümkündür.

Topuz, Abiye ve Makyaj Uyumu

Ayrılmaması ve ayrı düşünülmemesi gereken etmenlerin büyük çoğunluğu bunlardır. Topuzla abiyenin tarzı arasında uyum olması gerekir. Makyajınızın da bunlara uygun şekilde seçilmesi en önemli olan detaydır. Bunların tamamına dikkat ettiğinizde tarzınızı ve stili sahibi olduğunuzu anlatmak için herhangi bir eksiğiniz kalmaz. Takılarla desteklemeyi ve fark yaratmayı unutmamalısınız.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Paylaş

Yorum Yazın