Türkiye ve Dünyadan Giyim ve Moda hakkında en son trendler. Ünlü modacıların ve Markaların en son kreasyonları ve daha fazlası için giyimvemoda.com

2023 Sonbahar Renkleri ve Moda Trendleri

2023 Sonbahar Renkleri ve Moda Trendleri

“ 2023 sonbaharının en büyüleyici renk trendlerini keşfetmeye hazır mısınız? Moda dünyasında renklerin büyüleyici dünyasına dalın! ”

Moda dünyası, her zaman hayal gücünün sınırlarını zorlayan bir dünya. Tasarımcıların yaratıcı vizyonları, podyumu gerçek dünyadan uzak bir düş aleme dönüştürür. Tasarımcılar, günlük hayatın içinde rahat olabilmek adına market alışverişi yaparken veya hafta sonu tatillerinde giyebileceğiniz temel parçalara odaklandılar. Ancak bu, fanteziye yer olmadığı anlamına gelmiyor elbette. Moda aynı zamanda bir sanat alanı olduğundan renkli ve sıra dışılığı da  içermekte. 2023 sonbaharın renk trendleri, pratik bir gardırop ile büyülü bir neşeyi dengelemeyi başarıyor. 2023 sonbahar renkleri klasik sonbahar renklerinden başka nötr renklerin yanı sıra parlak limon sarıları ve güçlü metalik tonlarını içeriyor.

Toplamda, önümüzdeki sezonun en öne çıkan renkleri sizi bir  yandan gerçek dünyada kök salmaya, bir yandan da sizi hayal kurmaya teşvik ediyor. Sonuçta moda dünyasının en büyük keyiflerinden biri olan uzak diyarlara zihinsel bir kaçış hâlâ devam ediyor. İşte 2023 sonbaharının önde gelen renkleri:

Kiraz Tonunda Kırmızılar: 2023 sonbaharının kırmızı rengi moda dünyasını sarmış gibi görünüyor. 

Canlı Sarılar: Tasarımcılar sarının bu sezon keskin ve asidik olduğunu belirtiyor. Özellikle Gucci'de kesilmiş tiftik polo tişörtler ve Jil Sander koleksiyonunda bu canlı renk tercih edildi. Bu sezon, cesurca canlı sarı renklere yönelmek cesaret gerektiriyor, çünkü bisiklet yakalı kazaklar ve canlı renkli pantolonlar gözleri üzerinize çekecek.

Farklı Gri Tonları: Gri renkli kombinler, yani "groutfit"ler podyumlarda oldukça yaygın bir stil tercihiydi. Bottega Veneta'nın büyük boy terziliği ve Loewe'nin uyumlu gri setleri, bu zarif ve uyumlu gri renkli anın şık potansiyelini sergiliyor.

Buz Mavisi Tonları: Sonbaharın buzlu sularına dalın. Loewe, buz mavisi tonlarında bol dökümlü ipeklerle oynarken, Fendi şeffaf örgüleri tercih etti ve Sandy Liang dantel trendini benimseyerek bu gölgeyi ön plana çıkardı. Buz mavisi, nötr tonların bir adım ötesinde zarif ve sofistike bir seçenektir.

Parlak Metalik Renkler: Farfetch uzmanı, "Metalikler koleksiyonların her yerindeydi" diyor. "Ferragamo ve Blumarine gibi markalar, vücudu sıvı gibi saran metalik kumaşları kullanarak bu etkiyi yarattı." Sonbahar ayrıca gümüş ayakkabıları denemeniz için de harika bir fırsat sunuyor. Bu sezon, cesur olun ve metalik parıltınızı gösterin!

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Paylaş

Yorum Yazın