Türkiye ve Dünyadan Giyim ve Moda hakkında en son trendler. Ünlü modacıların ve Markaların en son kreasyonları ve daha fazlası için giyimvemoda.com

2022 İlkbahar Yaz Trendleri

2022 İlkbahar Yaz Trendleri

“ 2022 ilkbahar yaz sezonunda oldukça canlı renklerle karşı karşıyayız. Çünkü yaşanan pandemi sonrasında ruhumuzun canlanmaya, neşe dolmaya ve iyi hissetmeye çok ihtiyacı var. ”

Yaşanan zor ve kasvetli iki seneden sonra artık hayatımızda dolabımızda renklenmeye başlıyor. Bu sene oldukça canlı renklerle karşı karşıyayız. Ruhumuzun da canlanmaya, neşe dolmaya ve iyi hissetmeye çok ihtiyacı var. Dolayısıyla buna en iyi hizmet edecek olan alan da elbette ki kıyafet ve aksesuarlarımız.

Renkler bu sezon karşımıza en parlak haliyle geliyor ve limon yeşili, parlak sarı, orkide pembesi, Atlantik mavisi gibi renkleri bu sezon bol bol göreceğiz dolaplarımızda. Şimdi 2022 ilkbahar yaz trendlerine de genel olarak göz atalım. Bakalım ruhumuzu cışturacak ne gibi trendler yer alıyor bu sene?

---

2022 ilkbahar yaz trendleri

Kesikler (crop-top): son birkaç senedir hayatımızda olan bu trend bu sezonda yerini koruyan trendlerden birisi. Hem günlük hem de özel zamanlarda tercih ettiğimiz kıyafetlerde kesikleri sık sık göreceğiz.

2022 ilkbahar yaz trendleri

Limon yeşili: Parlak renklerin sezona vuracağı damgadan bahsettik. Limon yeşili bunlardan birisi.

2022 ilkbahar yaz trendleri
Mini etekler:
Uzun zamandır podyumlarda çok görmediğimiz mini etekler bu sezon tekrar yükselişe geçiyor ve bacaklar ortaya çıkıyor yeniden.

2022 ilkbahar yaz trendleri

Parlak pembeler: 2022'de fosforlu tonların dönüşü pembeye de vurdu diyebiliriz. Yaz gardırobunuza ferahlatıcı bir hava katacak gibi. Tepeden tırnağa Barbie tonlarında güçlü detaylarla pembeler bu yaz çok fazla ortada olacak.

2022 ilkbahar yaz trendleri
Halter yaka: Gerek kalın gerek ince askılar olsun bu yaz halter tarzda yakaları çokça göreceğiz.

2022 ilkbahar yaz trendleri
Düşük bel: 2000lerin modası olan düşük beller yeniden sahnede. Göbek deliği altındaki beller herkesin zevkine uygun olmasa da hitap ettiği maceracı ve cesur kesimleri de memnun edecek gibi.

2022 ilkbahar yaz trendleri
Ceket-pantolon takımları: Evet, 80'lerin büyük beden takımları olan dolgulu, geniş pantolon paçaları ile ceket-pantolon takımları ofis gardırobunuzdaki ağır yükü kaldıran göz alıcı renk paletleri ile bu ilkbahar/yaz sezonunda tekrar gözler önünde.

2022 ilkbahar yaz trendleri
Bikinler: Gerçek bikini üstleri ve büstiyerler sokağa taşınıyor. Tişörtlerin üzerinde, takımların ve gömleklerin içinde, uzun eteklerin tamamlayıcısı olarak karşımıza çıkan bikini üstleri ve büstiyerleri daha fazla ve cesur şekilde göreceğiz gibi görünüyor.

2022 ilkbahar yaz trendleri
Tereyağı sarısı: Parlak sarıların yanı sıra tereyağ sarısı diyeceğimiz daha pastel tonlardaki sarılar da bu yazın önemli renklerinden olacak.

2022 ilkbahar yaz trendleri
Saçaklar/püsküller : Gece ya da gündüz kombinleri hiç fark etmez, püsküller günün her saatinde farklı tarzlarda karşımıza çıkacak ve bizlere farklı bir enerji taşıyacak.

2022 ilkbahar yaz trendleri
Takımlar: Üzerine çok fazla düşünmek zorunda kalmayacağınız takım parçalar bu sezon en öne çıkan ve kolaylık sağlayan trendlerden birisi. Hırka, etek ve büstiyer gibi üç parçadan oluşan takımlar kombin yaratmak zorunda kalmayacağınız pratik çözümler sunacak sezon boyunca.

2022 ilkbahar yaz trendleri
Tüyler: Özellikle parti ve düğün sezonuna damga vuracak olan tüyler romantik tarzlarla bize eşlik edecek.

2022 ilkbahar yaz trendleri
Pliseler: Son senelerde sıkça gördüğümüz trendlerden olan pliseler bu sezonda da dolaplarımızın temel parçalarından olmaya ve yerinde kalmaya devam ediyor.

2022 ilkbahar yaz trendleri
Maxiler:  Tory Burch, Louis Vuitton ve Givenchy gibi markalar uzun etekleri koleksiyonlarına dahil ederek mini eteğin hakimiyetini ara ara sekteye uğratabilir bu sezon.

2022 ilkbahar yaz trendleri
Feminen detaylar:
60’lı yılların modası olan romantik detaylar olan feminen çizgiler bu sezon öne çıkan trendlerden. Bedene oturan korsajlı ve kabarık kollu çiçekli elbiseler, sivri burunlu topuklu ayakkabılar, incilerle süslenmiş feminen takım elbiseler ve uçuş uçuş tül elbiseler ile bu sezon romantik bir stile bürüneceğiz gibi.

2022 ilkbahar yaz trendleri
Beyazlar: Yazın vazgeçilmez rengi... Olmazsa olmaz bir renk yaz sezonunda ve bu sezon da farklı tarzlarla karşımızda. Beyaz rengi kullanırken sportif, feminen ya da bohem bir tavra bürüneceğiz.

2022 ilkbahar yaz trendleri
Ultra büyük çantalar
: Her şeyi taşıyan çantalar alternatif olarak şık bir seyahat çantası olarak da kullanılabilir. Yanımıza almak istediğimiz her şeye yetecek ebatlarda olan büyük çantalar bu yaz bolca hayatımızda olacak.

2022 ilkbahar yaz trendleri
Yeni bohem tarz:
Rahat ve umursamaz bir tarz olan bohem görünümler 2022 İlkbahar/Yaz sezonunda yükselişe geçiyor. 70'li yılların özgür ruhlarının moda dünyasına armağanı olan bohem ruh, her sene güncellenen form ve desenleriyle trendler listesindeki yerini koruyor.

2022 ilkbahar yaz trendleri
Dramatik drapeler:
Drapeleri daha çok abiye tarzlarda görmeye alışığız ancak bu sezon drapeler günlük giyim parçalarına da sıçramış gibi görünüyor.

2022 ilkbahar yaz trendleri
Y2K modası
(2000ler/milenyum modası): ‘’Years of 2 Thousand’’ olarak bilinen yani ‘’milenyum modası’’ şeklinde de tabir edilen bu trend, 90’lı yılların sonu ve 2000’lerin ortalarına kadar olan dönemi kapsar. Dönemin öne çıkan tarzında ekstra düşük bel mini etekler, halter üstler ve elbiseler, deri büstiyerler ve kargo pantolonlar yer alıyordu. Bu sezon bu tarz parçaları bolca göreceğiz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Paylaş

Yorum Yazın