Türkiye ve Dünyadan Giyim ve Moda hakkında en son trendler. Ünlü modacıların ve Markaların en son kreasyonları ve daha fazlası için giyimvemoda.com

2018 İlkbahar Yaz Moda Renkler

2018 İlkbahar Yaz Moda Renkler

“ 2018 ilkbahar ve yaz sezonunun öne çıkan trendleri neler, 2018 yazında hangi renkler ön planda olacak? ”

2018 ilkbaharında ve 2018 yaz sezonunda hangi renkler ön plana çıkcak ve kıyafetlerimizi hangi tonlar renklendirecek bir göz atalım...

Tüketicilerin renklerin çeşitliliğini talep etmesine yanıt olarak, tasarımcılar koleksiyonlarında daha fazla renk kullanmaya başladı. Kendini ifade etme fırsatını genişleten daha çok yönlü bir renk öyküsü vurgulayan PANTONE® Fashion Color Trend Raporu, 2018 İlkbaharında erkek ve kadın modası için 12 renk ve 4 tane de klasik renk sunuyor.

Moda trendlerine yeni bir canlılık getiren bir iyimserlik ve güven duygusu var. Bu renk karmaşıklığının yanı sıra daha nötr veya klasik tonları aramaya devam ediyoruz. 

 Renk açısından cinsiyet ve mevsimsel sınırlar sorunsuz olmaya devam etmektedir. Karmaşık ve orijinal kombinasyonlara yol açan tipik olmayan ilkbahar tonları, tüketicinin herhangi bir kısıtlama olmaksızın yıl boyunca farklı renk tonlarını deneyebilir. 

Bahar 2018 paleti bize oldukça eğlenceli renk seçenekleri sunuyor. Bir karmaşıklık ve ayırt edicilik havasıyla kendimizi biraz daha eşsiz ve dramatik renk karışımı içinde bulabiliriz.

Renk çeşitliliğinin yanı sıra klasik tonlardan vazgeçemeyenler içinse son dört renk klasik renkler olarak yer alıyor 2018 ilkbahar yaz PANTONE® Fashion Color da.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Paylaş

Yorum Yazın