Türkiye ve Dünyadan Giyim ve Moda hakkında en son trendler. Ünlü modacıların ve Markaların en son kreasyonları ve daha fazlası için giyimvemoda.com

Kışlık Pantolonlarla Kombinler

Kışlık Pantolonlarla Kombinler

“ Soğuk günlerde tercih edebileceğiniz kışlık kumaş pantolonlar ve kombin önerilerimiz... ”

Yaz sezonunda birçok seçeneğimiz vardı. Şortlar, etekler, skortlar, bol paça pantolonlar, elbiseler... Peki kış sezonunda ne tür pantolonları tercih ediyoruz?

Gelin sırayla en çok giydiğimiz kışlık pantolon modellerini inceleyelim.

* Sigaret pantolonlar :  Ekose desenli, çizgili, kaz ayağı ve tek renk yünlü kumaşlardan üretilen sigaret pantolonlar hem günlük hayatta hem de ofis hayatında sıkça tercih ettiğimiz rahat pantolonlardır.

Daha dar kesim sigaret pantolon modelleri...

*Boru paça pantolonlar: Sigaret pantolonlar kadar vücudu sarmayan ama boru gibi aşağı düz inen kumaş pantolonlar. Desenli ya da düz kumaşlardan üretilirler genelde ve ofis giyim tarzı için çok ideal modellerdir.

* Havuç kesim pantolonlar: Havuca benzeyen şekliyle bildiğimiz bel kısmı bol pantolonlar kısmen sigaret pantolonlara benzese de bel ve kalça kısmı daha geniş modellerdir. Lastikli belleri olabilir. Genellikle spor modeller olsa da ofis hayatında tercih edebileceğiniz çok şık modelleri de mevcuttur.

Aşağıdaki görsellerde daha klasik kesim ve yünlü ya da tüvid kumaşlardan üretilen havuç kesim pantolonları görebilirsiniz.

* Kadife pantolonlar: Kadife genel olarak kışlik bir kumaş olduğu için kadife pantolonları da sonbahar ve kış aylarında tercih ederiz. Farklı modellerde kadife pantolonlar mevcuttur. Örneğin; sigaret kesim kadife pantolon (1. görsel), spor kesim skinny tarzda kadife pantolon (2. görsel) ve bol kesimli kadife pantolon (3. görsel) gibi...

İspanyol paça kadife pantolon, tulum şeklinde kadife pantolonlar, eşofman şeklinde kadife pantolonlar...

Bol paça kadife pantolonlar ise kadifenin dökümlü görünümden dolayı en çok tercih edilen kadife pantolonlardan diyebiliriz.

* Yünlü kumaştan kışlık pantolonlar: Aşağıdaki görseldeki gibi yünlü kumaşlardan çok farklı tarzlarda pantolon modelleri mevcuttur. 

* İspanyol paça kışlık pantolonlar: Kış aylarında kumaş pantolonları kullanım rahatlığından ve sıcak tutması sebebiyle de çok tercih ederiz. Çok şık takımlar mevcuttur kış kumaşlarından üretilen. Tek parça olarakta şık bir bluzla da ispanyol paça pantolon tercih edilebilir tabi.

* Bol paça pantolonlar:Beli genelde kemerli ve yüksek olan bol paça pantolonlar kışlık kumaşlardan üretildiğinde harika modeller ortaya çıkabiliyor.

Aşağıdaki görsellerde yünlü kumaşlardan üretilen bol paça pantolonları görüyorsunuz. Oldukça şık ve zarif görünmelerinin yanında sıcak ve rahat modeller. Kışın bu tarz pantolonlar kurtarıcılarımız oluyor adeta.

Çizgili kumaşlar özellikle kış pantolonlarında çok fazla kullanılıyor.

Çeşit çeşit kış pantolonlarını inceledik. Bütün bunların yanında elbette asla vazgeçmeyeceğimiz denim pantolonlarımız da var.

* Denim pantolonlar / Jeanler: Farklı modellerde üretilen jeanlerde de kalın denim kumaşların kullanıldığı modelleri kış aylarında tercih ediyoruz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Paylaş

Yorum Yazın