Türkiye ve Dünyadan Giyim ve Moda hakkında en son trendler. Ünlü modacıların ve Markaların en son kreasyonları ve daha fazlası için giyimvemoda.com

Kırmızı Ayakkabı ile Ne Giyilir?

Kırmızı Ayakkabı ile Ne Giyilir?

“ ”

Kırmızı Ayakkabı Kombinleri

Her kadının dolabında en az bir çift kırmızı ayakkabı olması gerektiğine inanıyorum. Birçok kıyafete şık bir hava katan kırmızı ayakkabılar kendine ayrı bir edinen canlı bir renk! Ama tanıdığım pek çok bayanın gardırobunda her hangi bir stilde kırmızı ayakkabı yok maalesef. Bence stiline önem verenlerin mutlaka en az bir kırmızı ayakkabısı olmalı!

Kırmızı Ayakkabı ile Ne Giyilir?

Kırmızı ayakkabıları kıyafetlerle kombinlenmesi göz korkutucu olabilir ve kırmızı ayakkabılar ve giysiler birçokları için biraz “fazla” görünebilir! Kadınların onları giymekten kaçınmasının en büyük nedeni, sadece rengi için kırmızı ayakkabılarla ne giyeceklerini bilememeleri aslında. Ancak doğru kıyafetlerle eşleştirilen kırmızı ayakkabılar sansasyonel görünebilir! Ve onları giymekte tereddüt ediyorsanız, kırmızı ayakkabıların önemli bir ayakkabı trendi olduğunu ve onları en muhafazakar ortamlarda bile her zamankinden daha "kabul edilebilir" hale getirdiğini unutmayın. Şimdi de kırmızı ayakkabıyla yapabileceğiniz şık ve basit kombinlere göz atalım…

Kırmızı Ayakkabılı Beyaz Kıyafetler

Beyaz bir elbiseyi kırmızı ayakkabılarla ya da beyaz bir tulumla kombinlemeyi düşünüyorsanız, her biri kesinlikle harika görünecektir. Zıtlığın tarzınız için biraz fazla olduğunu düşünüyorsanız, bir çift bordo topuklu ayakkabı tercih edin. Bunlar topukların parlaklığını azaltacaktır veya ayakkabılarla daha az kontrast oluşturacak kirli beyaz bir kıyafet seçebilirsiniz.

Kırmızı Ayakkabı ve Komple Siyah Kıyafetler

Kırmızı ayakkabı stil ikileminize cevap vermenin kolay bir yolu da siyaha bürünmek. İster tulum ister küçük siyah elbise olsun, siyah bir kıyafetle mutlak favori tercihim parlak renkli kırmızı bir ayakkabıdır. Tamamen siyah kıyafetler ve kırmızı ayakkabı harika görünecek ve siyahın kalabalığının arasından kombini öne çıkaracaktır.

Mavi Elbise veya Kıyafetle Kırmızı Ayakkabılar

Kırmızı ayakkabılarla harika görünen renkler elbette sadece siyahlar veya beyazlar değil! Bebek mavisi, kobalt mavisi veya lacivert bir elbise ya da kıyafeti kırmızı ayakkabılarla kombinlemek istiyorsanız, hepsi harika seçeneklerdendir. Kot tulumlar, tulumlar ve elbiseler, kırmızı ayakkabılarla da giymek için harika mavi giysilerdir! Ve kot kombinlerle de kırmızı topukluların ne kadar muhteşem görünebileceğini unutmayın ?

Karışık Baskılarla Kırmızı Ayakkabılar

Birçok kişi renkli ayakkabıları renkli kıyafetlerle karıştırmaktan kaçınıyor ama bu, özellikle kırmızı ayakkabılarla düşündüğünüzden çok daha kolay! İçinde kırmızı olan nötr tabanlı (siyah, beyaz veya gri gibi) baskılı bir kıyafet seçin ve kırmızı ayakkabılarınızı buna göre eşleştirin.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Paylaş

Yorum Yazın