© Giyim ve Moda

Yeni Nesil Dış Giyim: Pelerinler

Soğuk ayları parçalarından olan ve giyildiğinde ayrı bir hava katan pelerinler bu sene hem çok geniş hem de çok şık...

Loewe, Saint Laurent, Zuhair Murad, Georges Hobeika, Nina Ricci, Chole, Marant, Saint Laurent,  Givency, Fendi, Missoni ve daha birçok önemli moda markasından 2018-19 Sonbahar-Kış Koleksiyonlarında farklı tarzlarda pelerin modelleri görüyoruz. Battaniyeye benzer büyük parçalar, kadife pelerinler,  örgü pelerinler ve daha fazlası ile pelerin trendi...

Zuhair Murad, Georges Hobeika, Nina Ricci 2018-19 Sonbahar-Kış Pelerin Modelleri (Aşağıdaki pelerinler biraz daha özel zamanlar için düşünülmüş şık pelerinler. Mavi şifon pelerin, mor kadife pelerin ve bakır rengi pelerin...)

Isabel Marant, Chole, Missoni 2018-19 Sonbahar-Kış Pelerin Modelleri (Çizgili battaniye gibi gri pelerin, Bej rengi kenarları siyah şeritli ve renkli-kare desenli pelerin)

Fendi 2018-19 Sonbahar-Kış Pelerin Modelleri (Gri siyah ve baklava desenli siyah-gri pelerinler... Hepsi de ofis şıklığına dahil edilebilecek şık modeller)

Saint Laurent,  Givency, Saint Laurent 2018-19 Sonbahar-Kış Pelerin Modelleri (Siyah kadife pelerin, bej rengi yakalı pelerin ve kaşmir siyah pelerin)

Lacoste, Ulla Johnson, Isabel Marant  2018-19 Sonbahar-Kış Pelerin Modelleri (Yaprak desenli örgü pelerin, krem rengi örgü pelerin ve şal tarzında krem rengi pelerin)

Birçok markanın 2018-19 Sonbahar-Kış Koleksiyonlarında pelerinlere yer verdiğini görüyoruz. DOlayısıyla bu kış sezonunda sıkça göreceğimiz dış giyimlerden birisi de "pelerinler" olacak gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER