© Giyim ve Moda

Vücudu Kıvrımlı Gösterecek Öneriler

Vücut hatlarınızı daha kıvrımlı ve güzel göstermek için önereceğimiz birkaç stil önerisi paylaşıyoruz. Kıvrımlı hatları nasıl ön plana çıkarabilirsiniz?

Vücut tipiniz nasıl olursa olsun, doğru tercihler yaparak doğru parçaları giydiğinizde stil sahibi bir görünüme ve kıvrımlı hatlara sahip  görünebilirsiniz. Peki bunu nasıl yapabilirsiniz?

Giysilerinizi üzerinize oturacak kesimlerden yana kullanmalısınız. İnce belinize dikkat çekmek için  bir kemer taktığınızda bütün odak belinizde olur. Kıvrımlı vücut hatlarını kalem etekle ön plana çıkarabilirsin.

Bol kesimler her zaman doğru tercih olmayabilir. V yaka kazakları güzel aksesuarla kullanabilirsiniz. Elbise tercihlerinizde de üzerinize oturan, tok kumaşlı elbiseler tercih etmelisiniz.

Bol paçalı pantolonlar üzerine ipek gömlekler, dar paçalı pantolonlar üzerine çok bol olmayan tunikler görünümünüzü güzelleştirecektir. Vücudunuza oturan düz bir etek tercih etmelisiniz. Rahat ve yüksek topuklu bir ayakkabı sizi hem uzun ve zarif gösterir, hem de yürüyüşünüzü güzelleştirir.

Vücut hatlarını dümdüz gösteren kıyafetler yerine özellikle bel ve kalça oyuntusunu ön plana çıkaran parçalar vücudu çok daha hoş gösterir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER