© Giyim ve Moda

Kadın Giyimde Öne Çıkan Renkler

Her mevsim değişen trendlerle birlikte kıyafetlerin de renkleri ve tonları değişmekte. Ancak bazı renkler var ki asla modası geçmiyor...

Kadın giyim sektörü kendi alanında en başarılı olan sektörlerden biridir. Her sezon yenilenen kıyafet tasarımları ile dolabını baştan oluşturmak isteyen kişilere oldukça fazla seçenek sunulmaktadır. Kadın giyim alanında başarılı olan tasarımcılar bu yaz sezonu için renkli parçalara yoğunluk vermektedir. Canlı renk kullanımının yaz aylarında geri dönmesi ile birlikte daha hareketli yaz günleri bizleri bekliyor. Moda olan parça seçimleri yapmak isteyen kişiler için turuncu, sarı, kiremit rengi, açık mavi, yeşil, kırmızı, pembe ve mor renkleri en çok tercih edilen renkler arasındadır.

Canlı Renk Kullanımı İle Elbise Tasarımları

Kadın giyim modasında elbise tasarımları her yaz yenilenerek karşımıza çıkmaktadır. Yenilenen elbise tasarımları arasında kendisine en yakışanı seçmek isteyen kişiler renk seçeneklerine yönelmektedir. Canlı renkler arasında bu sezon mor ve kırmızı renkleri ilk sırada yer almaktadır. Kısa elbise satın alacak olan kişiler bu renkleri tercih ederek kombin hazırlamaktadır. Volanlı kısa etek, V yaka ve sıfır kol detayları ile sevilen elbise modelleri vitrinlerde yerini almaktadır.

Kırmızı Modasını Yansıtan Parçalar

Kırmızı renk, tekrara düşmeyen ve devamlı olarak kendisini yenileyen renklerden biridir. Her sezon birbirinden farklı parça tasarımlarında kullanılan kırmızı renk, bu sezon elbiselerde sıklıkla görülmektedir. Bedene tam yapışan balık formlu elbiselerde kullanılan kırmızı, çekici ve asil görünümünü birleştirmektedir. Elbisenin esnek kumaş olması ile günlük kullanıma uygun olan bu elbise modeli, kadın modasının öncülerinden biridir.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER