© Giyim ve Moda

Diz Üstü Çorap Modası – Diz Üstü Çorap Kombinleri

Sonbaharın gelişiyle birlikte dizüstü çorap elbise, dizüstü çorap kombinleri, dizüstü çorap ve mini etekler, ve uzun çorap kombinleri yapmaya başlıyoruz...

Sonbahar kış sezonunda sıcak tutan her şeye sarılırız. Kabanlar, sıcacık triko elbiseler, kazaklar, hırkalar, şallar ve sıcacık tutan çoraplar çok değerlidir soğuk havalarda. Önceliğimiz ısınmak olsa da modaya da uzaklaşmak istemeyiz tabi kadın olarak.  İşte bu noktada diz üstü çorap soğuk havaların sıcak trendidir bize göre. Peki bu uzun ve sıcak çorapları nasıl giyersek şık oluruz şimdi ona göz atalım görseller eşliğinde.

Diz Üstü Çorap Nasıl Giyilir?

Diz üstü çorap en çok desenli elbiselerle yakışıyor bence.

Denim şortlar ya da kumaş şortlarla da çok rahat ve güzel kombinler yapılabilir. Opak çorap ve diz üstü çorap birlikteliği aynı zamanda üşümemenizi de sağlayacaktır.

Kısa kloş/evaze/skater etekler ya da dar eteklerle de şık görünür diz üstü çoraplar. Düz ya da desenli etekler olması çok mühim değil. 

Siyah elbiselerle de giyilebilir diz üstü çorap modelleri.

Açık renk elbiselerle özellikle beyaz, krem ve bej elbiselere renkli ya da desenli diz üstü çorap modelleri çok yakışır.

Triko elbiselerle benzer malzeme olması ve her ikisinin de kış ürünü olması sebebiyle uyumludur.

Sizde kendinize uygun olan bir kıyafetle kombinleyebilirsiniz diz üstü çorapları. Şortlar, kısa etekler ya da elbiselerden bir tane seçin ve sıcak bir kış geçirin 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER