Türkiye ve Dünyadan Giyim ve Moda hakkında en son trendler. Ünlü modacıların ve Markaların en son kreasyonları ve daha fazlası için giyimvemoda.com

2016 Pronovias Gelin Modelleri

2016 Pronovias Gelin Modelleri

“ Evlenecek olan genç kızlar için gelinlik seçiminde öneriler, dantelli gelinlik modelleri, modern gelinlikler, bohem gelinlikler, dar uzun gelinlik modelleri ve daha fazlası detayları ve resimli örneklerle birlikte... ”

Gelinlik seçiminde öneriler için gelin adayları mutlaka bu yazımıza göz atmalı. İşte size özel rehber bir yazı.

Genç kızların rüya günü olan düğün  gününde, genç kızlar hayallerindeki gelinliğin içinde olmak isterler. Her kız gelinliğinin özel olmasını ve bütün gözlerin onun üzerinde olmasını ister. Bunun için en güzel ve uygun modeli seçmek için aylar öncesinden gelinlik modelleri araştırmaya ve etrafından fikir almaya başlar.

Bize göre en güzel gelinlik vücuduna en uygun seçilen gelinliktir. Tabi gelinliği taşımakta başlı başına zor bir iş. Bütün bunlar düşünülerek seçim yapılmalı ve düğününüzde o gelinliğin içinde mutlu olduğunuz kadar rahatta olabilmelisiniz çünkü o gün sizin en mutlu gününüz olmasının yanında en yorucu gününüzde olacaktır. Bunu unutmamakta fayda var.

Evlenecek olan genç kızlar için gelinlik seçiminde öneriler:

Kısa ya da hafif kilo sorunu olan gelin adayların  kabarık etekli gelinlikler yerine onları daha uzun ve ince gösterecek ince ve dar modeller seçmelerini öneririz. Belden açılan ve geniş etekli modeller gelin adaylarını daha kilolu ve kısa gösterir. Kısa ve hafif kilolu gelin adayları için özellikle kalçadan açılan modeller en uygun seçim olacaktır. Topuklu ayakkabılarla ve bu modelle daha uzun, zayıf ve güzel görüneceklerdir.

Uzun boylu gelinler için elbette alternatifler çok daha fazla. Kabarık etekler daha çok uzun genç kızlar için önerilir. Elbette tercih onların ama kabarık eteği taşımak için biraz uzun olmak gerek. Boylarının sağladığı avantajı kullanabilirler.

Ağır işlemeli gelinlikleri taşımak zor olduğu için bol işlemeli gelinliklerde askılı modelleri öneriyoruz daha çok. Straplez modeller çok güzel görünüyor elbette ama yoğun boncuk işinde sizi biraz yorabilir.

Straplez modelleri sade gelinliklerde ve hafif kumaşlarla hazırlanan gelinliklerde tercih ederseniz çok daha rahat edersiniz.

Bu öneriler sizin daha rahat hareket edebilmeniz, daha güzel görünmeniz için. Hayatınızın en güzel gününde elbette çok güzel olmak sizin hakkınızJ

Gelinlik sektörünün dünya markalarından Pronovias 2016 gelinlik modelleri sizler için...

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Paylaş

Yorum Yazın